Ahoj holky. Když jsem objevila tenhle recept, byla jsem opravdu šťastná!
Neuměla jsem si představit, jak vydržím bez pečiva, který mám tak ráda. Tenhle chleba mě doslova zachránil a peču si ho pořád, protože mi opravdu chutná.
Díky tomu, že obsahuje semínka a olivový olej, dodáme tělu zdravé tuky, vlákninu a vitamíny, které potřebujeme na podporu imunitního systému i trávení.
Navíc v něm není kvásek ani droždí, které většině z vás nedělá dobře, aniž byste to tušily. Možná si totiž myslíte, že vaše problémy způsobuje lepek a vyhýbáte se tak všem potravinám, které lepek obsahují. Což je úplně zbytečné. Tak pokud si nechcete zahrávat se svým zdravím doporučuji vám objednat se ke mně na diagnostiku, kde přesně určíme, co je vhodné právě pro vás. Rezervaci můžete udělat online na mém webu andrealundak.cz
Tak jdeme na to!
Příprava trvá asi tak 10 minut, takže žádné dlouhé a složité přípravy.
Špaldový chleba bez kvásku
Budete potřebovat:větší mísu, stěrku, formu na chleba a nebo pekáč + pečící papír
Suroviny
Postup
Chcete dát kvasinkám opravdu bye bye a mít tak jistotu, že tím co jíte kvasinky opravdu nekrmíte? Nebo nejíte potraviny, které vám nedělají dobře a právě proto se vaše problémy nijak nelepší. Objednejte se ke mě na diagnostiku na andrealundak.cz. Kde si s vámi projdu všechny vaše potíže a určíme co je právě pro vás to pravé ořechové.
TIP: Po vychladnutí rozhodně nedávejte chleba do igelitového pytlíku. V igelitu se rychle tvoří plísně. Všechno pečivo dávejte vždycky do plátna, utěrky, papíru nebo voskového papíru.