Ahoj holky. Vím, že se kvůli kvasinkám musíte často vzdát svého milovaného pečiva, bez kterého si nedokážete představit…co vlastně budete jíst?
Už žádný křupavoučký rohlíček nebo chleba. Já vám dnes ukážu, že není všem dnům konec a že i při kvasinkách si pošmáknete a pochutnáte na voňavém a křupavém pečivu.
Dneska si totiž upečete naprosto luxusní a jednoduché pečivo, které je teď ve světě i u nás velkým hitem. Ukážu vám, jak snadno si uděláte takovou protikvasinkovou verzi.
Rychlý bagel bez kynutí – jen ze 3 ingrediencí
Budete potřebovat:1 větší mísu, 1 plech na pečení koblih, stěrku, lžíci, lžičku, metličku
Suroviny
Na dokončení
Postup
TIP: Po vychladnutí rozhodně nedávejte chleba do igelitového pytlíku. V igelitu se rychle tvoří plísně. Všechno pečivo dávejte vždycky do plátna, utěrky, papíru nebo voskového papíru.
Tak holky a jíst je můžete obložené stejně jako housky. Salámem, pomazánkou, zeleninou…Není totiž vůbec třeba vzdávat se pečiva. Vím, že spousta z vás, pro jistotu vyřadí ze svého jídelníčku vše, co obsahuje lepek, ale to vůbec není nutné, pokud s ním vaše tělo nemá problém. Většinou je totiž problém kvásek nebo droždí a ne lepek. Pokud si nejste jisté objednejte se ke mě na diagnostiku na andrealundak.cz a podíváme se společně na to, co konkrétně způsobuje potíže vám.